Prøv Whistlepilot
gratis i 30 dage

Vælg den pakke der passer bedst til din virksomheds forventninger. Begge pakker overholder whistleblowerordning lovkrav og har advokatgodkendt whistleblower poltik nemt for alle.

Basic

Sikker platform der opfylder 🇩🇰 og 🇪🇺 lovkrav. Advokatgodkendt whistleblowerpolitik. Dansk indberetningsplatform, med upload af små filer. Sagsstyringsplatform m. 1 medlem af whistleblowerenhed.

  • Ingen kreditkort nødvendig
  • Notifikationer ved nye sager
  • Tager 2 min at oprette

Anerkendt af glade SMV’er

nemt er det at komme i gang med Whistlepilot

  • Tilmeld dig gratis på et øjeblikVi har gjort det nemt for dig at komme i gang med at beskytte din virksomhed. Alt du skal gøre er at give os firmanavnet, dit navn og din e-mail.
  • Få et indtryk af ordningenDownload dit firmas skræddersyede Whistleblower-politik og tag en tur rundt i vores brugervenlige administrator interface. Se eksempler på indberetninger, opret flere indberetninger, inviter din whistleblower-enhed og testbehandl sager. Vi garanterer, at du vil føle dig tryg ved at tage kontrol over situationen.
  • Del din Whistleblowerordning og nyd roenNår du er tryg og tilfreds med dit firmas nye whistleblower-ordning, kan du dele den med dine kolleger og blive compliant med lovgivningen. Vi har lavet forslag til tekster op opslag til væggen. Så kan du slappe af og nyde en velfortjent kop kaffe, vel vidende at din virksomhed er beskyttet mod interne problemer.

Skriv navnet på din
virksomhed for at komme i gang

Bliv compliant med lovgivningen

Lev op til lovgivningen på kun 2 minutter.

Du får tilsendt al materiale du skal bruge til din egen hjemmeside.

Du får tekster og PDF’er lige til at udskrive og du får kyndig og konkret vejledning i hvordan du med lethed får delt jeres Whistleblowerordning.

Whistleblower politik tilpasset din virksomhed

Om vores løsning

Med Whistlepilot får din virksomhed en komplet intern whistleblower løsning. Vi laver en whistleblower-politik tilpasset jeres virksomhed. Du kan invitere medlemmerne af jeres whistleblower-enhed der skal behandle indkomne sager.

I får jeres egen indberetningsportal, hvor jeres medarbejdere (og evt. eksterne samarbejdspartnere) kan oprette og følge de sager de indberetter. I kan vælge om der skal kunne indberettes anonymt eller kun fortroligt.

Du kan vælge at printe det opslag vi laver med jeres logo og link til jeres indberetningsportal, og hænge det op i kantinen eller hvor jeres medarbejdere kan se det. Vi har også en færdig tekst du kan bruge til at sende ud på mail til jeres medarbejdere, når I skal introducere jeres whistleblower-ordning.

På jeres sagsstyringsportal kan medlemmerne af jeres whistleblower-enhed nemt læse, behandle & besvare indberetninger.

Læs mere

Vi passer på jeres data

Systemet opfylder bedste praksis inden for IT-sikkerhed og er udviklet ”secure by design” af nogle af de mest erfarne hænder i branchen.

  • Europæisk hosting

    Vi hoster udelukkende på datacentre inden for EU, hos 100% Europæisk ejede virksomheder.

  • Professionel hostingpartner

    Vi har udvalgt vores hosting partner ud fra deres ekspertise, seriøse og proces-certificerede praksis.

  • Overholder internationale standarder

    Vi har bygget Whistlepilot op fra bunden til at følge den internationale ISO 37002:2021 standard for Whistleblowing Management Systemer.

Support ansigt

Hej, vi står klar til at hjælpe dig!Klik her for at kontakte os